WEDSTRIJDBEGEIDING

BIKINI FITNESS – BODY FITNESS – BIKINI WELLNESS

€200 Per maand, inclusief:

 • Ons Full Service programma, voor meiden die een wedstrijd willen gaan doen of voor meiden die al wedstrijden doen. We beginnen met een gedetailleerd analyse tijdens een persoonlijk gesprek zodat we zeker weten dat we het beste plan voor jouw unieke situatie maken
 • Je ontvangt een CUSTOM training, voeding en supplementen programma. Jouw programma zal worden aangepast op jouw specifieke wensen en sterktes en zwaktes. Ook kijken we naar blessures, gezondheid en huidige fitness level.
 • We evalueren je progressie op maandelijkse en hoe dichter bij de wedstrijd wekelijkse basis zodat we waar nodig meteen kunnen bijsturen.
 • Poseer training is inclusief!
 • De coach adviseert en denkt mee over bikini en schoenen keuze die het beste passen bij jouw lichaam en gaat eventueel mee naar de winkel.
 • De coach is de gehele wedstrijd dag erbij om je te begeleiden met: warming up, eten, tanning, bikini, op tijd naar de line-up etc.
 • De coach zorgt na de wedstrijd voor een voedingsplan om je voeding weer op een gezonde manier op te bouwen naar een normaal voedingspatroon
Meer gedetailleerde informatie

WEDSTRIJDBEGELEIDING

BIKINI FITNESS – BODY FITNESS – BIKINI WELLNESS

The Body Designers biedt een FULL SERVICE programma aan voor dames die al wedstrijden doen, of dames die de ambitie hebben om mee te doen met een wedstrijd.

 • Wedstrijdbegeleiding begint met een uitgebreid persoonlijk gesprek zodat we zeker weten dat we het juiste plan voor elke unieke situatie maken. In het persoonlijke gesprek maak je kennis met je coach en bekijken we je huidige shape. Aan de hand van je huidige shape en wensen wordt er een plan op maat gemaakt. Tijdens het gesprek leer je wat er allemaal bij het deelnemen aan een wedstrijd komt kijken zodat je een goed beeld hebt wat er allemaal bij komt kijken. Bij ons gaat er niemand het podium op als ze er fysiek en/of mentaal niet klaar voor zijn. Hier wordt je dus bij begeleid.
 • Na het gesprek ontvang je een gepersonaliseerd training-, voeding- en supplementen programma aangesloten op jouw wensen. Het programma zal zo worden aangepast zodat we aan jouw sterktes en zwaktes gaan werken. We houden hierbij rekening met voorkeur voor trainings frequentie, gezondheidsklachten of blessures, en huidige fitness level.
 • In het programma staat gedetailleerde informatie het voedingsgedeelte en het trainingsgedeelte zodat je dit niet meer zelf hoeft in te vullen.
 • We evalueren wekelijks progressie face-to-face en sturen het plan bij waar nodig. Ook is het mogelijk om direct aanpassingen te doen indien nodig. Coaching in poseren zit ook inbegrepen in het programma.

Het traject voor Wedstrijdbegeleiding kost €200 per maand en ziet er als volgt uit:

 • In het begin kom je 1x per maand langs voor een persoonlijk gesprek met jouw coach. Tijdens dit gesprek wordt je gemeten en wordt je shape bekeken. Naarmate je dichterbij de wedstrijd komt kom je vaker langs bij de coach. Voor de wedstrijd bespreken we de bikini en schoenen en indien gewenst gaat de coach mee om deze aan te schaffen zodat er geen twijfel over is wat het beste bij jouw shape past. De coach is er op de wedstrijddag zelf bij zodat jij jezelf compleet kan focussen op de wedstrijd. De coach zorg ervoor dat je op de juiste tijd eet, in de tanning staat, gaat opwarmen, de bikini goed zit, op tijd in de line-up staat etc. The Body Designers vind het belangrijk dat je op zo’n spannend moment goede begeleiding krijgt zodat je maximaal kunt presteren. Door het wegnemen van deze zorgen sta je meer ontspannen op het podium.
 • Na afloop van de wedstrijd zorgt jouw coach dat je op weg wordt geholpen qua voeding naar een normaal voedingspatroon.

Wil je weten of wedstrijd begeleiding bij The Body Designers iets voor jou is? Neem dan direct contact op en kom een keer langs voor een vrijblijvend gesprek zodat we kunnen kijken of het klikt met de coach en op welke manier we dit traject het beste kunnen starten, want het kan best zijn dat je in het begin die intensieve begeleiding niet eens nodig hebt.