Welkom!

The Body Designers is dé plek voor een duurzaam resultaat op het gebied van voeding, gezondheid, leefstijl en business.

Snel resultaat

Het opsporen van de missing link op het gebied van voeding, gezondheid en levensstijl dmv bloedtesten en het blootleggen van je bedrijfssystemen dmv simpele vragen en acties, kun je snel met scherp gaan schieten om de missende puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen.

Eenvoudige strategieën

Elke optie is voor jou doordacht en eenvoudig in de praktijk toe te passen op zowel gezondheid als bedrijfsmatig

Business Design

Begin vandaag nog met de eerste stap naar een winstgevende gym!

Je bent een goede trainer, alleen dat ondernemerschap heb je onderschat. Ik kan jou met simpele systemen helpen naar een winstgevend(er) bedrijf. Coaches opleiden? Ook daarmee kan ik helpen.

Personal Design

Je hebt al van alles aan voedingsadviezen en trainingsschema's uitgeprobeerd, maar niet je gewenste doel behaald? Je zoekt een bloedtest die alles in kaart brengt? Je wilt graag bij een speciale politie/defensie eenheid maar zoekt de juiste voorbereiding? Ik kan je helpen om wel je doelen te halen en antwoorden te vinden.

Wat klanten zeggen

Moeder van een dochter van 17 jr (bloedtest) die extreem moe was. Ik zie na 2 weken al vooruitgang. Ze is minder moe en prikkelbaar. Ze heeft nog wel af en toe buikpijn, maar heeft het gevoel dat dit uit de darmen komt. (Zij had een exorfine intolerantie. Dit betekent dat zij de exorfinen uit haar voeding moet laten. Soms geeft dit in het begin even wat darmklachten. Dit is tijdelijk)

Susan

Wat klanten zeggen

Ik had erg veel last van vermoeidheid en winterdepressie. Kon na het eten niet wakker blijven en daardoor was sporten onmogelijk. Uit de bloedtest bij Kim bleek een vitamine D tekort, B12 en magnesium tekort. Nog 4 dagen viel ik na het eten in slaap. Daarna kon ik wakker blijven en na een week ging ik weer sporten. Nog nooit zoveel energie gehad!

Michael

Wat klanten zeggen

Ik heb een EMB test gedaan. Ik merk lichamelijk al veel verschil nu ik geen gluten en zuivel meer eet en de supplementen neem. Heel fijn!

Rosanne

Wat klanten zeggen

Eerlijk en directe adviezen. Al jaren train ik met veel plezier bij Kim. Het is hard trainen, maar daar is het resultaat ook naar. Ze houd ook rekening met alles aan klachten die ik heb. Dat is een voordeel aan dat ze fysiotherapeut is geweest.

Alice

Heb je vragen? Stel ze gerust.