Design sessie

Heel vaak worden mij via allerlei kanalen vragen gesteld over hoe ik bepaalde zaken in mijn bedrijf heb geregeld, maar ook inhoudelijke zaken over voeding, training, revalidatie. Super fijn natuurlijk dat mensen mij vragen om informatie en het vertrouwen in mijn kennis en kunde hebben. Het werkt alleen voor beide kanten effectiever als er volledige focus is.

Daarom houd ik design sessies. Je kunt mij dan alles 1 op 1 vragen op het gebied van ondernemen, die ik in de afgelopen ruim 11 jaar heb opgedaan. Maar ook over voeding, training, revalidatie, zodat jij je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Ook over de financiƫle kant kan ik je adviseren. Zelf hanteer ik de Profit First methode, waardoor ik binnen 3 maanden al 3 maandsalarissen apart kon zetten, altijd genoeg geld heb om de belastingen te betalen en direct overzicht heb over hoeveel kosten ik maak.

Voor wie is de strategie sessie geschikt?

De sessie zijn met name geschikt voor personal trainers, (CrossFit)boxeigenaren die of net met hun bedrijf zijn begonnen of die al een aantal jaar bezig zijn, waarbij het maar niet lukt om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Bijvoorbeeld als je naast je bedrijf nog in loondienst werkt en nog geen salaris uit je bedrijf kunt halen. Wanneer ga jij volledig voor je bedrijf en hoe ga je dit (financieel) doen? Of je werkt heel hard, maar je ziet het resultaat niet op je bankrekening terug.

Een op een sessie: Hoe werkt het?

Van te voren stuur ik je een vragenlijst en bestudeer ik je website en social media, zodat ik meer inzicht krijg in wie je bent. Tijdens het gesprek zorg je dat jij je laptop of pen en papier bij je hebt en gaan we gericht aan de slag met jouw vragen.

Voordelen:

  • 2 of 4 uur lang doelgericht antwoord op je vragen
  • Het gesprek vindt plaats in Arnhem
  • Geen gelul , maar no nonsense adviezen die je direct kunt toepassen.
  • Je mag me alles vragen!

Het doel van de sessie is jou te helpen met het (re)designen van jouw bedrijf. Het maken van keuzes in je bedrijf, valkuilen in kaart brengen en je focuspunt te bepalen. Mijn missie is bepalen wat jouw kracht is en dit dusdanig neer te zetten, zodat je ook kunt laten zien waar jij goed in bent.

Investering:

  • 2 uur voor 247 euro excl btw
  • 4 uur voor 474 euro excl btw

Stuur een mail naar kim@thebodydesigners.com