Programma's orthomoleculair

Holistische benadering

Ik kies voor een holistische benadering waarbij je dus streeft naar het verbeteren van de totale gezondheid (lichaam & geest) door het opsporen en aanpakken van de oorzaak van de klacht(en). Het streven is om door optimale hoeveelheden voedingsstoffen, beweging, ontspanning en eventueel wat extra ondersteuning door voedingssupplementen, het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Hierdoor ga jij je een stuk beter voelen.

Wat kan ik voor je doen?

Orthomoleculaire therapie

Ik bied een mooie combinatie aan, namelijk orthomoleculaire therapie met de optie hoe je dit kunt implementeren. Vaak weet je niet waar je moet beginnen, maar met mijn begeleiding aangepast aan jou, weet je zeker dat het een succes wordt.

Resultaten

Met welk resultaat? Meer energie, verminderen/ verdwijnen van je gezondheidsklachten, betere sportprestaties en dat alles door je voeding aan te passen en ook echt te begrijpen wat goed voor jouw lichaam is. Je kunt dingen weer doen die je vroeger deed. Niet meer uitgeput op de bank maar energie genoeg.

Toepassingen

Inmiddels heb ik al honderden mensen geholpen en laten zien dat voeding een grote rol kan spelen bij klachten zoals blessures, hormonale klachten, darmklachten, vermoeidheid, slecht slapen, achterblijvende sportprestaties en niet lekker in je vel zitten, burnout. Wil je echt geholpen worden en een eind maken aan je klachten, laat mij je helpen

Orthomoleculair consult met EMB bloedtest.

Je hebt al van alles geprobeerd om fitter te worden, maar het resultaat blijft uit?

Je hebt al van alles geprobeerd om fitter te worden, maar het resultaat blijft uit? Je zoekt antwoorden en een plan van aanpak om zelf aan de slag te gaan. Dat kan!

Bij de eerste afspraak bespreken we uitgebreid jouw gezondheid. Wat zijn je klachten, wat zijn de struikelblokken en wat kan ik voor je betekenen? Dit zet ik op papier en geef je direct al een aantal tips mee. Tijdens deze sessie nemen we ook de EMB test af. Zodra de uitslag binnen is, maken we een tweede afspraak om de uitslag te bespreken en het plan van aanpak. Nu weet je precies wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

Na 6-8 weken kan er in overleg nog een vervolgafspraak ingepland worden. Dit is een losse sessie van ongeveer een uur waarin we bespreken hoe de progressie is en waar er nog verbeterpunten liggen. Meestal zijn 3-4 follow up sessies voldoende om de klacht(en) aan te pakken. Dit is wel afhankelijk van de soort klacht(en), de genomen stappen en de persoonlijke wens.

Voor wie is dit geschikt? Dit is vooral geschikt voor mensen die goed zelfstandig aan de slag kunnen met de adviezen. Je hebt inzicht in jouw patronen en weet hoe je ze kunt aanpakken. Je hebt er geen moeite mee om een plan van aanpak te volgen.

Tussendoor mag je altijd vragen stellen. Er komt tenslotte veel informatie op je af en als je thuis komt duizelt het waarschijnlijk allemaal. Dat is begrijpelijk en daarom is het geen probleem om af en toe een vraag te stellen via mail of app. Merk je dat je toch veel vragen hebt en het lastiger vindt om het plan te volgen, dan kun je alsnog een traject aanvragen.

Designtraject

Je wilt graag werken aan je gezondheid, maar je weet niet waar je moet beginnen

Je wilt graag werken aan je gezondheid, maar je weet niet waar je moet beginnen. Het omgooien van je voeding en lifestyle vind je spannend en je twijfelt of het gaat lukken. Laat mij je dan helpen! Ik zorg dat jij alles gaat begrijpen en leer jou het plan in te passen in je leven.

We gaan dan 3 of 6 maanden aan de slag samen en hebben iedere 2 weken een afspraak (kan ook online) om de voortgang te bespreken en welke vervolgstap je kunt nemen uit je plan van aanpak. Je hoeft het niet alleen te doen. In de 3 maanden (12 weken) dat wij samenwerken leer jij welke voeding goed voor je is en welke niet en wat het effect op jouw gezondheid is. Jij bent de designer van je leven en je gezondheid. Loop je tegen dingen aan of lukt het even niet, ook dan ben ik er voor je. App mij vooral op dit soort momenten, want dit gaat het verschil maken. Naast dat ik voor jou bereikbaar ben, zal ik jou ook regelmatig vragen hoe het gaat.

Naast de voeding nemen we natuurlijk ook de slaap mee, beweging en sport, stress, maar ook de vaak vergeten ontspanning. Alles hoort in balans te zijn. Het gevolg is minder gezondheidsklachten, meer energie,

Level up?

Het 6 maanden traject is er voor om jezelf naar het volgende level te tillen.

Het 6 maanden traject is er voor om jezelf naar het volgende level te tillen. Waar de eerste 3 maanden voornamelijk jouw gezondheidsklachten voorop stonden, gaan we in de laatste 3 maanden gebruiken om de basis nog steviger te maken. Het veranderen van je levensstijl kost tijd en mijn ervaring bij een duurzame aanpak van gezondheidsklachten is dat dit succesvoller is bij een langdurig traject. De laatste 3 maanden hebben we elke maand een afspraak om je gezondheid te optimaliseren en de nieuwe levensstijl volledig te omarmen. Tussendoor mag je uiteraard gewoon je vragen stellen. Uiteindelijke doel: Niet meer hoeven nadenken of je iets wel of niet kunt ondernemen en een bak aan onbetaalbare kennis die je je leven lang mee neemt.

Het traject muv de bloedtest kan volledig online.

Prijzen

Designsessie met EMB bloedtest

€ 285,-

(inclusief 2 sessies en bloedtest)

Sessie 1: Gezondheid in kaart brengen

EMB test voor een nog gerichter plan

Sessie 2: Persoonlijk orthomoleculair plan van aanpak

Follow up sessies na 6-8 wkn (€85 per sessie)


Kan ook online!

Designtraject van 3 maanden

€ 895,-

voor 3 mnd (betaling in termijnen mogelijk)

Intensief traject gericht op voeding, gezondheid en mindset

Inclusief EMB test voor een nog gerichter plan

Persoonlijk orthomoleculair plan van aanpak

Elke 2 weken een coachingsessie van 45 minuten

24/7 ruimte voor jouw vragen

Persoonlijk voedingsplan

Kan ook online!

Designtraject van 6 maanden

€ 1395,-

voor 6 mnd (betaling in termijnen mogelijk)

Intensief traject gericht op voeding, gezondheid en mindset

Inclusief EMB test voor een nog gerichter plan

Persoonlijk orthomoleculair plan van aanpak

Elke 2 weken een coachingsessie van 45 minuten (3 mnd), daarna maandelijks een sessie voor verdieping

24/7 ruimte voor jouw vragen

Persoonlijk voedingsplan

Kan ook online!

Wil je graag een losse bloedtest (zonder verdere uitleg en dus alleen de uitslag) of los consult, stuur mij dan even een berichtje.

Los online supplementen advies? Dat kan! Je krijgt dan een intakeformulier en aan de hand daarvan ontvang je een advies op maat. Kosten hiervoor zijn 25 euro.

Heb je vragen? Stel ze gerust.